Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 6:00 μμ στο Πουλημενάκειο Γυμνάσιο-Λύκειο Γερακίου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, σε μια λιτή εκδήλωση με «Φυσικές Επιστήμες αλλά και Ιστορία και αναμνήσεις και συναισθήματα», θα τιμήσει τους δωρητές και αυτουργούς του Ιστορικού Εργαστηρίου του σχολείου, καθώς αυτό κλείνει τα 40 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας!

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι: Ο Ιωάννης Γάτσιος, Φυσικός, πρώην Υπεύθυνος του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Νέας Σμύρνης, με θέμα: «Από την Ελλάδα στη Δύση: Οδοιπορικό 2000 χρόνων από τη Γέννηση και Εξέλιξη της Επιστήμης», και ο Παναγιώτης Λάζος, Φυσικός MSc - επιστημονικός συνεργάτης του Ελληνικού Αρχείου Επιστημονικών Οργάνων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών - Εκπαιδευτικός στο 26ο ΓΕΛ Αθήνας - Μαράσλειο, με θέμα: «Επιστημονικά όργανα στα εργαστήρια των ελληνικών σχολείων της Κωνσταντινούπολης».
Η Ανθή Σαράντη, Φυσικός του Γυμνασίου Γερακίου και η Ελένη Παλούμπα, Υπεύθυνη του Ε.Κ.Φ.Ε. Λακωνίας, θα παρουσιάσουν αντίστοιχα <<το Ιστορικό Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών ?Παναγιώτης Πουλίτσας?>> και τον «Δάσκαλο Φυσικής, Ιωάννη Γάτσιο».

     

 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες